Sida 1 av 1

Jubileumsresa till Tyskland och Porschefabrikerna

Postat: 26 nov 2013 12:56
av larslarsson
Bussresa till Porschefabrikerna
Ni har väl inte missat att anmäla er till klubbens resa till Tyskland och Porschefabrikerna i mars 2014?
I så fall är det hög tid att göra det. All information finns i förra klubbtidningen nr 146 på sid 7. Ett fullspäckat och intressant program utlovas, där vi bl.a. besöker några museer som vi inte besökt vid tidigare resor. Varmt välkomna.
Hälsn
Lasse

Re: Jubileumsresa till Tyskland och Porschefabrikerna

Postat: 17 dec 2013 11:30
av NiklasLarsson
Ge dig själv en riktigt bra julklapp! Åk med på jubileumsresan till Tyskland. Det finns fortfarande ett antal platser kvar och dessa behöver besättas senast till årsskiftet annars kan vi få lov att inställa resan. För mer info om resan och kontaktpersoner - se bifogat dokument i det här foruminlägget.

m v h
Niklas (På uppdrag av ordförande Lasse Larsson och researrangören)

Mer information om resan!

Postat: 18 dec 2013 11:56
av Mikael
INBJUDAN TILL TYSKLANDSRESA 2014 med Porsche 356 klubb Sverige
Lördag 2014-03-22 till och med söndag 2014-03-30
Vi får möjligheten att besöka både Cayenne/Panamera-fabriken (och åka med på testbanan i Leipzig) samt anläggningarna i Zuffenhausen. I Zuffenhausen ges tillfälle att besöka tjänstebilsförsäljningen, selectionbutiken, samt Porsche-zentrum. Det officiella programmet omfattar självfallet även muse’et och delar av fabriken. Den som så önskar kan i stället för programmet enl. ovan tillbringa en halv eller hel dag i Stuttgart på egen hand. På kvällen bjuds vi på en helafton delvis med Porsche AG som värd på Restaurant Cristophorus i Porschemuseet. Resan har arrangerats av Johnny Lachmann, medlem i Porsche Club Sverige, och som arrangerat otaliga liknande resor i PCS regi och de är mycket uppskattade av deltagarna. Medlemmar i Porsche 356 klubb Sverige har förtur till 2013-12-15. Därefter erbjuds lediga platser till medlemmar i PCS. Anmälan, som är bindande, sker genom att betala hela avgiften / deltagare enl. nedan till Johnny Lachmanns konto i Handelsbanken, clearingnr: 6911 och konto nr 388 147 652 . Glöm inte att ange klubbtillhörighet samt namn och medlemsnummer.

Vi kommer att åka med Rolls Buss. Matts har en RS-blå Mercedes lyxbuss med näst intill GT-stolar på alla platser. Mats är medlem i båda klubbarna. Det totala priset är 9.350:-/ person i dubbelrum och 11.450:- i enkelrum. Priset inkluderar samtliga entréavgifter, hotell samt måltider (frukost, lunch och middag oftast 3 rätters) inklusive 1 glas öl, vin eller läsk. På bussen finns gratis kaffe, kaffebröd och öl/läsk/vatten. Lunch fredag 28/3 ingår ej. På färjan har vi utsideshytter med fönster.

Programmet i övrigt omfattar besök på Autostadt i Wolfsburg med den nya Porschepaviljongen (http://www.autostadt.de), VW-museet (automuseum.de).Vi kommer under veckan att besöka Dr. Bernard Knöchlein som har en helt unik samling historiska BMW-bilar, Dauphin Speed Event som är en enastående privat samling av ca. 160 exklusiva sportbilar (inte minst Porsche) och ca 200 MC (http://www.dauphinspeedevent.de), RUF Automobile (http://www.ruf-automobil.de), Technik Museum Speyer (http://www.technik-museum.de) samt avsluta på fredagen med heldag på Techno Classica i Essan (http://www.techno-classica.de) Slutligen stannar vi på lördagen vid Citti stormarknad utanför Kiel för proviantering och shopping. OBS! OBS! OBS! På inbetalningen och i e-post till lachmann@telia.com måste Du också ange var Du vill ansluta Dig längs sträckan Stockholm-Jönköping-Göteborg, alt. vid Stena Lines färjeterminal för Kiel-färjan, vem Du eventuellt vill dela rum med samt om Du är vegetarian eller allergisk t. ex. mot något födoämne. Ange även Ditt medlemsnummer, tel.nr., mobilnr. samt e-postadress.

Har Du för avsikt att ta egen bil till Göteborg för att ansluta där så kan ett alternativ vara att istället parkera gratis vid PC Borås där bussen stannar för en fikapaus. Om Du har frågor är Du givetvis välkommen att ringa till Johnny Lachmann på telefon 0171-467 911 eller 0708-901 911. Du kan också maila till lachmann@telia.com eller faxa på 0171-467 912.

Hjärtligt välkomna!!!
Önskar Porsche 356 Klubb Sverige och arrangör/reseledare Johnny Lachmann

OBS: RESAN INSTÄLLD

Postat: 24 jan 2014 20:02
av larslarsson
Vi har tyvärr tvingats ställa in Tysklandsresan p.g.a. för få deltagare.
Det är 20 obesatta platser och kostnaden blir alldeles för stor om vi slår ut de obesatta platserna på de anmälda deltagarna, så tyvärr har vi sett oss föranlåtna att avboka alla besök och hotell.
Inbetalda avgifter kommer att återbetalas
Lasse

Re: Jubileumsresa till Tyskland och Porschefabrikerna

Postat: 17 apr 2015 11:22
av BerlinKings
Den resan lät ju grymt rolig. Är det något man kommer göra under 2015 istället?

Re: Jubileumsresa till Tyskland och Porschefabrikerna

Postat: 17 apr 2015 22:42
av larslarsson
Ang. resa för besök hos Porsche: för 2015 har vi inte planerat någon resa. Möjligen kan det bli så att vi tillsammans med Porsche Club Sweden (PCS) arrangerar en resa under 2016. Men ännu så länge pågår bara sonderingar om hur och när en sådan resa i så fall ska arrangeras. Om det blir av kommer detta att annonseras här på vår hemsida.
Lasse