Välkomna till Porsche 356 Klubb Sveriges nya forum!

Läs gärna detta först innan du börjar använda klubbens forum.
Mikael
Inlägg:84
Blev medlem:13 okt 2009 15:06
Tilltalsnamn:Mikael
Efternamn:Sandberg
Medlemsnummer:784
Ort:Stockholm
Ort:Stockholm
Kontakt:
Välkomna till Porsche 356 Klubb Sveriges nya forum!

Inlägg av Mikael » 23 nov 2009 10:45

Nu har Porsche 356 Klubb Sverige äntligen fått ett nytt och fräscht forum och ett annonstorg. För att kunna delta på forumet måste alla registrera sig det gäller både medlemmar och intresserade gäster. Vår klubb tillåter inte anonyma inlägg eller användare så ni måste ange namn och ort samt medlemsnummer om ni är medlem och vill ha tillgång till medlemsresurserna.

Annonstorget är nu öppet för användning, på samma sätt som på blocket och tradera har vi en gräns på hur stora bilder som ni kan ladda upp och det är på grund av att vi har begränsat med lagringsutrymme, fast det räcker ett bra tag till. Glöm inte att ta bort er annons eller notera att ni har sålt det ni annonserat ut så intresserade parter inte kontaktar er i onödan.

Short version in English: Welcome to Porsche 356 Klubb Sweden's new forum, bulletin board and market. If you want to participate you need to register and that applies to both members and interested guests. When you register, you have the option to select english as the board language but that only applies to the bulletin board functions not forum titles etc.

Återigen välkomna och hjälp nu alla till att göra detta till ett levande forum!
Mikael :D
Mikael
mikael@mikaelsandberg.com
Mobil 0708-746159

Låst