Resa i Porschesällskap

INBJUDAN TILL TYSKLANDSRESA 2020

Lördag 2020-02-22 till och med söndag 2020-03-01

Vi  får möjligheten att besöka både Cayenne/Macan/Panamera-fabriken (och åka med på testbanan) i Leipzig samt anläggningarna i Zuffenhausen dvs. 911/Cayman/Boxter/Taycan.

I Zuffenhausen ges även tillfälle att besöka tjänstebilsförsäljningen, selectionbutiken, samt Porschezentrum. Det officiella programmet omfattar självfallet även museet och delar av fabriken.

Den som så önskar kan i stället för programmet enl. ovan tillbringa en dag i Stuttgart på egen hand. På kvällen bjuds vi på en helafton med Porsche AG som värd  på Restaurant Christophorus i Porschemuseet.

Programmet i övrigt omfattar besök Dauphin Speed Event som är en enastående privat samling av ca. 160 exklusiva sportbilar (inte minst Porsche) och ca. 200 MC. (www.dauphinspeedevent.de.) och Motor-World / Classic Remise i Böblingen söder om Stuttgart. Vi kommer under veckan även att besöka Dr. Bernard Knöchlein som har en helt unik samling historiska BMW-bilar,), samt avsluta torsdagen och halva fredagen med mässan Retro Classica.Slutligen stannar vi på lördagen vid Citti stormarknad utanför Kiel för proviantering och shopping.

Resan har arrangerats av Johnny Lachmann som gjort otaliga liknande resor och de är mycket uppskattade av deltagarna.

Förra resan tog platserna snabbt slut och rekommendationen är därför att Du anmäler Dig snarast om Du vill åka med – först till kvarn….ller.

Medlemmar i Porsche 356 Klubb Sverige har förtur till 2019-12-01. Därefter erbjuds ev. lediga platser till medlemmar i PCS.

Anmälan, som är bindande, sker genom att betala helaavgiften / deltagare enl. nedan till

Johnny Lachmanns konto i SBAB 9252 3462613. 

Glöm inte att ange klubbtillhörighet samt namn och medlemsnummer.

Vi kommer att åka med Rolls Buss. Matts Roll har en RS-blå Mercedes lyxbuss med näst intill GT-stolar på alla platser.Matts är medlem i både 356-klubben och PCS.

Det totala priset är  11.500:-/ person i dubbelrum och 13.800:-i enkelrum. Priset inkluderar samtliga entréavgifter, hotell samt måltider (frukost, lunch, middag oftast 3 rätters) inklusive 1 glas öl, vin eller läsk. På bussen finns gratis kaffe, kaffebröd och öl / läsk / vatten. Lunch torsdag och fredag på mässan ingår ej.

På färjan har vi utsideshytter med fönster.

OBS! OBS! OBS! På  inbetalningen och i e-post till lachmann@telia.com  måste Du också ange var Du vill ansluta Dig längs sträckan Stockholm-Jönköping-Göteborg, alt. vid Stena Lines färjeterminal för Kiel-färjan,  vem Du eventuellt vill dela rum med  samt om Du är vegetarian eller allergisk t. ex. mot något födoämne. Ange även Ditt medlemsnummer, tel.nr., mobilnr. samt e-postadress.

Har Du för avsikt att ta egen bil till Göteborg för att ansluta där så kan ett alternativ vara att istället  parkera gratis vid PC Borås där bussen stannar för en fikapaus.

Om Du har frågor är Du givetvis välkommen att ringa till Johnny Lachmann på telefon

08-375 911 eller 0708-901 911. Du kan också maila till  lachmann@telia.com. Jag kan vara svår att nå under tiden 2019-11-15 till 2019-12-01.

Hjärtligt välkomna!!!

önskar arrangör och reseledare Johnny nr. 1251 samt 155 i PCS