Riksmötet & årsmötet 2020

Riksmöte 2020 inställt

Många har sett fram emot Riksmötet i augusti, men som ni vet har flertal träffar och möten ställts in runt omkring i Sverige med anledning av corona. Vi har alla följt utvecklingen under våren och läget har inte stabiliserats som vi hoppats på. Med anledning av Coronaläget och avbokningsreglerna har styrelsen beslutat att årets Riksmöte skjuts upp till vecka 34, 2021.

Vi vill värna om våra medlemmars hälsa och att alla medlemmar ska kunna delta på Riksmötet. Anmälningsavgifterna för årets Riksmöte kommer att betalas tillbaka till er som redan hunnit betala in anmälningsavgiften. Rumsbokningarna på hotellet är avbokade, ni behöver INTE kontakta hotellet.

Årsmöte 2020 som planerat men ny tid och plats

Årsmötet kommer att hållas lördagen den 22 augusti 2020 kl 14.00, platsen är ändrad till Huskvarna Folkets Park. Klubben bjuder på fika i samband med årsmötet.

Vill man komma och delta på Årsmötet på plats – anmälan till swede356@gmail.com alternativt på 070-997 90 64.
Vi har bokat en stor lokal för att möjliggöra distansering under mötet, det kommer även finnas möjlighet att följa mötet virtuellt. Information och instruktioner om hur man deltar virtuellt kommer att publiceras vid ett senare tillfälle på hemsidan.

Föreslagen dagordning som kom med tidning nr 173 i maj gäller fortsatt.

Mikael Marin, Ordförande