Oldtimer Grand Prix 2019

INBJUDAN TILL RESA TILL OLDTIMER GRAND PRIX 2019 MED 356 KLUBB SVERIGE

 Onsdag 2019-08-07 till och med onsdag 2019-08-14 

Vi har återigen lyckats erhålla 50 VIP-biljetter till Porsche AG:s stora tält där vi förutom trevligt umgänge med likasinnade även får fina presenter och mer mat och dryck än man orkar konsumera. Biljetterna kostade 2018  € 399 för Porscheklubbmedlemmar och € 449 för övriga. En rekommendation är därför att teckna ett familjemedlemskap eftersom resans pris är beräknat på medlemskap och medför att den som inte är medlem får betala mellanskillnaden själv vid entrén.

Priserna höjdes förra året med € 70 och borde därför förhoppningsvis vara oförändrade för 2019 men priset fastställs först under 2019. I värsta fall  sker en tilläggsdebitering.

Resan arrangeras av Johnny Lachmann som gjort otaliga liknande resor tidigare och de är mycket uppskattade av deltagarna. Vi färdas i en fullsatt lyxbuss från Rolls Buss som givetvis framförs av Matts Roll själv.

Resan startar onsdag 2019-08-07 kl. 09:00 på Klarabergsviadukten i Stockholm och går E 4 söderut till Jönköping och fortsätter sedan väg 40 till Göteborg och deltagare kan stiga på längs denna rutt. Vi äter lunch på egen bekostnad i Ödeshög på Dinners. I Borås stannar vi vid Porschecentret och fikar och de som kommer ifrån södra Sverige kan parkera sina bilar där. I Göteborg på Kielterminalen ansluter övriga. Vi bor i fönsterhytter och äter gemensam buffé på kvällen.

På torsdag åker vi till Ellenz i Moseldalen med avbrott för lunch i Dinklage. Vi äter 3-rätters middag på vårt hotell Ellenzer Goldbäumchen. Detta hotell är det enda hotellet med rimliga priser. Så snart avståndet till ringen krymper stiger priserna på rummen med ca. 1.000:-/natt.

Fredag morgon bär det av till ”Ringen” där vi börjar med ett studiebesök hos Teichmann Racing i Adenau innan vi far vidare till banan och tältet som öppnar kl. 12:00. På kvällen äter vi 3-rätters middag på Restaurant Pistenklause i Nürburg där många fina bilar samlas.

Lördag är en heldag på banan. På kvällen bjuder Porsche på barbecue.

På söndag morgon packar vi bussen för hemfärd varefter vi beger oss till banan för nya upplevelser. Innan vi far norrut på kvällen äter vi en 3-rätters middag på restaurant Lindenhof i Nürburg. Vi övernattar i Zevenaar i Holland . På måndagen besöker vi världens förmodligen största Porschecenter som är beläget i Heteren. Där finns en fantastisk privat samling av Porscherariteter samt en stor samling av Porsche modellbilar. Sen eftermiddag far vi till vårt hotell där vi kan koppla av i badanläggningen eller i hotellets Biergarten innan kvällsmaten.

På tisdag fortsätter färden norrut med ett avbrott för lunch.  Innan vi åter går ombord på färjan hinner vi med lite proviantering på Citti markt i Kiel. På kvällen avslutar vi med en gemensam

3-rätters supé.

Medlemmar i Porsche 356 Klubb Sverige har förtur fram till 2018-12-01. Därefter erbjuds kvarvarande platser till medlemmar i PCS.

Förra resan tog platserna snabbt slut och rekommendationen är därför att Du gör en anmälan snarast om Du vill åka med – först till kvarn…. gäller. Skicka ett mail eller ring till Johnny Lachmann enl. nedan.

Definitiv anmälan, som är bindande, sker genom att betala hela avgiften / deltagare enl. nedan till Johnny Lachmanns konto i SBAB 9252 3462613.

Glöm inte att ange ev. klubbtillhörighet samt ditt namn och medlemsnummer  samt födelse-datum på betalningen.

Det totala priset är 14.250:-/ person i dubbelrum och 16.150:- i enkelrum tack vare ett generöst bidrag från Porsche Service Center Haninge. Priset inkluderar buss och färja, samtliga entréavgifter till VIP-tältet, banan, läktare, hotell samt måltider (frukost, lunch, middag oftast 3 rätters) inklusive 1 glas öl, vin eller läsk. På bussen finns gratis kaffe, kaffebröd och öl / läsk / vatten.

OBS! OBS! OBS!  I e-post till lachmann@telia.com  måste Du också ange var Du vill ansluta Dig längs sträckan Stockholm-Jönköping-Borås-Göteborg, alt. vid Stena Lines färjeterminal för Kiel-färjan,  vem Du eventuellt vill dela rum med  samt om Du är vegetarian eller allergisk t. ex. mot något födoämne. Ange även Ditt medlemsnummer, tel.nr., mobilnr. samt e-postadress. 

Om Du har frågor är Du givetvis välkommen att ringa till Johnny Lachmann  på telefon  +46-8-375 911 eller +46-708-901 911. Du kan också maila till  lachmann@telia.com.

Hjärtligt välkomna till en resa speciellt framtagen för bil- och Porschenördar som älskar god mat och som helst umgås med likasinnade!!!

önskar arrangör och reseledare Johnny Lachmann

Denna sida är sponsrad av researrangören