Att bli medlem

Vi välkomnar alla som är intresserade av Porsche 356 att bli medlemmar!  Du behöver inte äga en Porsche 356 för att bli medlem, utan det är intresset för Porsche 356 som förenar oss!

För att bli medlem behöver du göra två saker:

  1. Registrera uppgifter i vår matrikel (länk här)
  2. Betala medlemsavgiften till Bankgiro 5004-8677 ange  ”Ny medlem”, ditt namn och adress
  3. Alternativt kan ni Swisha till 123-448 97 79 ange namn och gatuadress

Medlemskap kostar 480 kronor per år för adress i Sverige alternativt  600 kronor för adress i utlandet.  Så snart din betalning finns registrerad på vårt konto skickar vi ditt välkomstpaket!

Du som är skriven på samma adress som någon som redan är medlem, kan bli familjemedlem i klubben. Vid familjemedlemskap får du en egen inloggning till vår webbsida och dina uppgifter finns med i medlemsmatrikeln. Du kan självklart ta del av olika försäkringslösningar samt delta i klubbens alla arrangemang. Du får ett eget medlemsnummer och har rätt att rösta på klubbens årsmöte. Det som skiljer från ett vanligt medlemskap är att du inte får någon egen tidning.

Medlemsavgiften för familjemedlemmar är 110 kronor.

Anmäler du dig som medlem under perioden januari–oktober gäller avgiften för innevarande år. Anmäler du dig efter den första november gäller avgiften för resten av innevarande år, samt under nästkommande år.

I och med denna anmälan godkänner du i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) att Porsche 356 Klubb Sverige lagrar ovanstående uppgifter i klubbens medlemsregister. Läs mer om vår integritetspolicy här: Integritetspolicy